Nieuws

23 april 2018

Koningsspelen en Sponsorloop

Op vrijdag 20 april hebben wij de Koningsspelen gevierd op De Schakel. We zijn gestart met het gezamenlijk openen van de Koningsspelen door het dansen en zingen van de Fitlala. Vervolgens hebben wij een sponsorloop gehouden. U kunt hier er meer over lezen.

Koningsspelen en Sponsorloop
Koningsspelen

De Koningspelen werden afgetrapt door het dansen en het zingen van de Fitlala. Ontzettend leuk dat er een cameraploeg en verslaggever van Omroep Flevoland was die live verslag deed. U kunt dit terug zien via deze link.

 

De rest van de ochtend stond in het teken van spelletjes en andere sportieve activiteiten, waaronder de sponsorloop. Hartelijk dank aan alle hulpouders (en de strakke organisatie door de werkgroep) die van deze dag zo'n geslaagde feestdag hebben gemaakt.

 

Sponsorloop

Afgelopen vrijdag was het dan zover: de sponsorloop tijdens de Koningsspelen, met als doel om zoveel mogelijk geld bij elkaar te rennen voor een nieuwe geluidsinstallatie. En gerend is er! Om kwart voor negen gingen de leerlingen van start. Groep 1 t/m 4 rende rondjes rondom de school en groep 5 t/m 8 pakte daarbij ook nog het rondje rondom de gymzaal. Sommige leerlingen renden voortdurend andere leerlingen voorbij, andere leerlingen kozen voor een wat rustiger tempo en deden meer aan (snel) wandelen ;-) En langs de hele route stonden enthousiaste ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden om de kinderen aan te moedigen. Want met dat lekkere zonnetje en dito temperatuurtje was het aanmoedigen wel nodig om door te kunnen gaan, vooral nadat de eerste vermoeidheid toesloeg … Rond half tien werd besloten er een eind aan te breien. We willen de leerlingen en alle sponsors ontzettend bedanken voor hun inzet. Echt super goed gedaan!! Binnenkort hoort u meer over de opbrengst van deze sponsorloop!