Groep 1/2A (Botter)

 

Hallo allemaal,

 

Wij zijn groep 1/2A. U kunt ons vinden op de hoofdlocatie, Botter 40-77. Dit schooljaar hebben we twee juffen. Juf Johanna werkt op maandag, dinsdag. woensdag en vrijdag en juf Marije is op donderdag in onze groep te vinden. 

 

Even voorstellen.....

 

Hallo, Ik ben Johanna Koopmans en leerkracht van groep 1/2A. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Ik werk al 25 jaar bij SCPO in Lelystad, waarvan de laatste jaren met plezier op De Schakel. Ik vind het leuk om te reizen, te fotograferen, te tekenen en leuke dingen te maken voor in mijn huis. Op school geniet ik van het poppenspel met de nieuwe methode Onderbouwd, van de originele en frisse kijk die  kinderen op de wereld hebben  en van de gesprekjes  met de kinderen, die ook voor mij weer leerzaam en inspirerend  zijn!

 

Hallo allemaal, ik ben juf Marije en ik ben al 10 jaar werkzaam op ‘de Schakel’ in verschillende groepen.
Ik heb lesgegeven aan groep 3 t/m 6 op beide locaties. Dit schooljaar ben ik juf van groep 1/2A op donderdag en groep 6A op maandag en dinsdag.
Ik ben getrouwd met Remco en samen hebben wij twee lieve zoontjes. Wessel van 3 jaar en Stijn van bijna 8 maanden. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, bijvoorbeeld door te schilderen met olieverf. Ook houd ik van koken, lezen en tuinieren.
Natuurlijk ben ik ook druk met mijn jongens. Wandelen naar de speeltuin, een stukje fietsen, lekker puzzelen of kleien. Kortom, een hoop gezelligheid!!