Directie en ondersteuning

Voor de leerlingen zijn de meester of de juf het meest belangrijk. Binnen een school zijn tal van andere mensen aanwezig die alles in goede banen leiden. 

Deze mensen stellen we graag aan u voor:

 

Sieka Groen, directeur

Per 1 augustus is Sieka onze nieuwe directeur. Ze heeft veel jaren werkervaring in de randstad. Ze woont met haar man in Harderwijk en geniet van haar kinderen en kleinkinderen. Sieka werkt maandag t/m donderdag en is te bereiken via directie@schakellelystad.nl of 0320-413001 (locatie Botter). 

 

Pietronella van Dijk-Jongbloed, adjunct-directeur
Pietronella is inmiddels al zo’n 15 jaar werkzaam op ‘de Schakel’ en woont samen met haar man en dochters in Zwolle. U kunt haar 1 dag per week vinden op school, die zal wisselend zijn op maandag, dinsdag of donderdag. Naast haar werkdag op 'de Schakel' is ze ook twee dagen werkzaam op een collegaschool 'de Wingerd'.

 

Maureen Adriaanse, intern begeleider (maandag of dinsdag en donderdag)

Maureen Adriaanse is Intern Begeleider, ze begeleidt de zorg in de breedste zin van het woord binnen 'de Schakel'. Ze werkt maandag (op afspraak), dinsdag en donderdag.

 

Jacoline Venema, intern begeleider (dinsdag en vrijdag)

Sinds december 2016 versterkt Jacoline het team van 'de Schakel'. Ze komt uit het Noorden van het land en woont samen met haar man en twee kinderen.
 

Erika Acda, administratie

Erika Acda is als administratief medewerkster aan onze school verbonden. Op dinsdag en donderdag verzorgt zij de leerlingen-, personele- en financiële administratie.

 

Els Kruisman, 'Sterk in de klas'

Els is al ruim een half jaar werkzaam op 'de Schakel'. Haar specialiteit is het bieden van hulp aan kinderen met sociaal-emotionele problematiek. 

 

Emma van der Laan, onderwijsassistente 

Emma begeleidt leerlingen met een specifieke onderwijsbehoefte op maandag en dinsdag.  

Michelle de groot - Bruijn, onderwijsassistente 

Emma begeleidt een leerlingen met een specifieke onderwijsbehoefte op donderdag- en vrijdagmorgen.

 

Ahmed Benali, concierge

Ahmed is onze steun en toeverlaat. Op dinsdag en donderdag verzet hij bergen werk. 

Gina van Loveren
Gina verzorgt al jarenlang elke dag een gedeelte van de schoonmaak van locatie Botter. 

 

Steven..., .... , en .................., vakleerkrachten gymnastiek

Op 'de Schakel' geven de meeste leerkrachten zelf de gymles. Leerkrachten zonder gymbevoegdheid of met een grote groep leerlingen worden ontlast dmv inzet van een vakleerkracht gymnastiek. 

 

En vele actieve ouders die door hun inzet het reilen en zeilen binnen de school goed laten verlopen.