Directie en ondersteuning

Voor de leerlingen zijn de meester of de juf het meest belangrijk. Binnen een school zijn tal van andere mensen aanwezig die alles in goede banen leiden. 

Deze mensen stellen we graag aan u voor:

 

Sieka Groen, directeur

Sieka is onze directeur. Ze heeft veel jaren werkervaring in de randstad. Ze woont met haar man in Lelystad en geniet van haar kinderen en kleinkinderen. Sieka werkt maandag t/m donderdag en is te bereiken via directie@schakellelystad.nl of 0320-413001 (locatie Botter). 

 

Adrianne Schreurs, intern begeleider (maandag en donderdag)

Adrianne is Intern Begeleider, ze begeleidt de zorg in de breedste zin van het woord binnen 'de Schakel'. Ze werkt maandag en donderdag.

 

Jacoline Venema, intern begeleider (dinsdag en vrijdag)

Sinds december 2016 versterkt Jacoline het team van 'de Schakel'. Ze komt uit het Noorden van het land en woont samen met haar man en twee kinderen.
 

Erika Acda, administratie

Erika Acda is als administratief medewerkster aan onze school verbonden. Op maandag en donderdag verzorgt zij de leerlingen-, personele- en financiële administratie.

 

Daniel Fiselier, concierge

Daniel is onze steun en toeverlaat. Op dinsdag, woensdag en donderdag verzet hij bergen werk. 

Gina van Loveren
Gina verzorgt al jarenlang elke dag een gedeelte van de schoonmaak van locatie Botter. 

 

Marlinde Memelink vakleerkrachten gymnastiek

Op 'de Schakel' geven de meeste leerkrachten zelf de gymles. Leerkrachten zonder gymbevoegdheid of met een grote groep leerlingen worden ontlast dmv inzet van een vakleerkracht gymnastiek. 

 

En vele actieve ouders die door hun inzet het reilen en zeilen binnen de school goed laten verlopen.