Groep 6 (Botter)

 

Hallo allemaal,

 

Wij zijn groep 6A, het is bij ons drukke gezellige boel in de klas. Op maandag en dinsdag geeft juf Marije ons les. Op woensdag t/m vrijdag is juf Anita er.

 

Even voorstellen...

 

Hallo allemaal, ik ben juf Marije en ik ben al 10 jaar werkzaam op ‘de Schakel’ in verschillende groepen. Ik heb lesgegeven aan groep 3 t/m 6 op beide locaties. Dit schooljaar ben ik juf van 1/2A (donderdag) en groep 6A (maandag en dinsdag).
Ik ben getrouwd met Remco en samen hebben wij twee lieve zoontjes. Wessel van 3 jaar en Stijn van bijna 8 maanden. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, bijvoorbeeld door te schilderen met olieverf. Ook houd ik van koken, lezen en tuinieren.
Natuurlijk ben ik ook druk met mijn jongens. Wandelen naar de speeltuin, een stukje fietsen, lekker puzzelen of kleien. Kortom, een hoop gezelligheid!!


Hallo, ik ben Anita Mugge en werk aankomend jaar alweer 30 jaar in het onderwijs. Ik heb in die tijd allle groepen wel een keer lesgegeven, maar de meeste ervaring heb ik in de groepen 3 t/m 6.
Dit jaar jaar run ik met Marije Verbeek groep 6 op 'de Botter'. De meeste kinderen had ik twee jaar geleden in groep 4, ik ben heel benieuwd of ze veranderd zijn en wat ze allemaal bijgeleerd hebben. Ik heb er veel zin in!! Waar ik vooral naar uitzie is het geven van wereldorientatie, met name geschiedenis. Ik hoop dat de kinderen aan het eind van dit schooljaar het net zo'n leuk vak vinden als ik! 
Wat mijn privéleven betreftL ik ben getrouwd met Bert en we hebben samen twee kinderen. Onze zoon is inmiddels alweer 18 en gaat naar de 3e klas van het MBO (Middenkader Engineering) en onze dochter Myrthe (16 jaar) gaat naar 5 Havo. 
Mijn hobby's zijn reizen (nieuwe plekken ontdekken), lezen en spelletjes doen.