Groep 2/3A (Botter)

 

 

Hallo allemaal,

 

Wij zijn groep 2/3A en we zijn te vinden op onze hoofdlocatie, Botter 40-77. Dit schooljaar hebben we twee en soms drie juffen, juf Leonie werkt op maandag en dinsdag en juf Anne is er op donderdag en vrijdag.
De woensdag wordt wisselend ingevuld door juf Anne en juf Gonny.


Even voorstellen...

 

Mijn naam is Leonie de Wit, getrouwd met Kasper en samen met onze drie prachtige kinderen wonen we in Dronten-west. Op de maandag en dinsdag ben ik te vinden in groep 3 waar ik met veel plezier lesgeef aan een groep vrolijke en leergierige kinderen. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken, ze bewegen je ertoe elke dag vrolijk op te staan, lol te hebben, te lachen en te leren.
Naast mijn werk vind ik het erg leuk om met de kinderen dingen te ondernemen zoals wandelen, spelen en uitstapjes. Ik ben regelmatig in de keuken te vinden om nieuwe recepten uit te proberen of te bakken en daarnaast vind ik het ook erg leuk om een paar keer in de week groepslessen te volgen bij de sportschool. 

 

Mijn naam is Anne Remmelink. Op woensdag, donderdag en vrijdag geef ik met veel plezier les aan groep 2/3. Ik geniet ervan om les te geven en kinderen te zien groeien op verschillende vlakken. Zeker de interesse wekken voor lezen en boeken vind ik erg leuk!

Ik ben getrouwd met Peter en samen hebben wij een lieve dochter, Janna. Als ik thuis ben vind ik het heerlijk om tijd met hen door te brengen. Ook houd ik van kletsen met vriendinnen, lezen en het naaien van kleding.