Groep 3B (Landstrekenwijk)

 

 

Hallo allemaal,

 

Wij zijn groep 3B van locatie Landstrekenwijk. We hebben twee juffen die ons lesgeven. Op maandag en dinsdag is juf Rosalinde er en op woensdag t/m vrijdag werkt juf Lianne. 

 

Even voorstellen...

 

Mijn naam is Rosalinde Zwiers. Ik ben de groepsleerkracht van groep 3B op maandag en dinsdag. Op woensdag geef ik les aan groep 4/5B.

 

Mijn naam is Lianne Bruins. Ik woon samen met mijn vriend in Lelystad. Na zes jaar in Zwolle in de middenbouw te hebben gewerkt, mag ik nu op de fiets naar de Schakel en sta ik voor groep 3. Ik vind dit een geweldig leuke groep. Het enthousiaste en onbevangene van de kinderen maken dat zij mij door een andere bril naar de wereld laten kijken. Daar geniet ik enorm van! Daarnaast vind ik het heel erg leuk dat kinderen in groep 3 zo'n mooie ontwikkeling doormaken op het gebied van lezen, schrijven en rekenen. Er gaat een wereld voor hen open en daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Naast dat ik leerkracht ben, geef ik ook kinderyoga en tieneryoga en doe ik uiteraard zelf ook graag aan yoga. Ook kan ik genieten van een mooi boek en een lekkere wandeling.